Kapcsolj le egy órára: telefonról, TV-ről, számítógépről és legyen ez a 60 perc közösségben vagy egyedül eltöltött digitális detox.

Kihívásokkal teli időszakban készülünk az idei Föld órájára – a nemzetközi kezdeményezés azért jött létre 16 éve, hogy összehozza az embereket, és közösen tegyünk lépéseket a fenntartható életmód felé. A szimbolikus akció célja mindig az volt, hogy az összefogás erejével pozitív környezeti változásokat érjünk el. Ezekben a nehéz időkben a 2022-es Föld órája újabb pillanatot teremt a szolidaritásra, valamint arra, hogy vigyázzunk egymásra és közös otthonunkra, a Földre. Hiszen kritikusan fontos, hogy olyan világot teremtsünk magunk körül, ahol az emberek harmóniában élnek egymással és a természettel, ez pedig csak békeidőben lehetséges.

Ha megteheted, te is kövesd ezt a példát: március 26-án 20:30-kor oltsd le a világítást és kapcsolj ki otthonodban minden lehetséges elektronikus berendezést egy órára, vagy településed képviselőjeként kapcsoljátok le közösen a díszkivilágosításokat, ezzel is kifejezve támogatásotokat közös értékeink megóvásáért.

Regisztrálj a szimbolikus eseményre!