Médiaajánlat

GoGoGo.hu/ AEROsport.hu

Sok mindenben különbözünk egymástól, de egy valamiben biztosan hasonlóak vagyunk: mindannyian közlekedünk. Ki busszal, ki repülővel, hajón, vonaton, villamoson, trolin vagy HÉV-vel, a legtöbben pedig beülünk az autónkba. Aki útnak indul, azt sok minden érdekli, függetlenül attól, hogy a Kanári-szigetekre megy nyaralni vagy csak a hétvégi bevásárlást intézi. Érdekli az utazás célállomása, a menetrend és a csatlakozások, a forgalom, az utazással kapcsolatos költségek és biztosítások, az akciók és egyéb kedvezmények, az üzemenyag, a közlekedési eszközök és a sok-sok kapcsolódó szolgáltatás, amely az utazáshoz, a közlekedéshez kötődik.

A gogogo.hu éppen ebből az univerzális igényből indul ki: a teljesen egyedi felépítésű, utazással, közlekedéssel kapcsolatos tematikus gyűjtőportál célja, hogy ha valaki – akár csak gondolatban is – kilép az otthonából, ezen az oldalon megtaláljon minden információt, amire szüksége van: legyen az menetrend, időjárás vagy egy konzol szimulátor játék. Mivel mindenki utazik, a portál célközönsége 12-65+ éves kor között gyakorlatilag minden ember, aki internetet használ.

Az oldal egyszerre online televízió csatorna, internetes rádió és magazin, valamint információs portál. Védjegye a minőség, az átláthatóság és az érdekesség. Az oldal felépítése jól áttekinthető, letisztult: bárki, aki böngészni kezd rajta, egyből „otthon” érzi magát. A gogogo.hu célja, hogy a minőségi utazásokat preferáló, a közlekedést bármilyen szempontból kereső emberek szinte mindent megtaláljanak az oldalon. A gyűjtőportálon a nagyrészt saját készítésűek mellett, érdekes és minőségi átvett anyagokat találunk. A témák “átjárhatósága” miatt sok esetben különböző érdeklődésű körű ember találhatja meg ugyanazt az anyagot. A portál technikai felépítését úgy alakítottuk ki, hogy a saját szerver mellett a youtube, valamint a Vimeo.com videó tárhelyét használja. Ennek legfőbb előnye, hogy a megjelenő videók minden esetben BÁRMILYEN operációs rendszerrel rendelkező eszközzel megtekinthetők. Ennek kapcsán külön hangsúlyt fektettünk a mobil platformokra. A rádiós anyagainkat saját szerveren helyeztük el ugyanúgy, mint a képanyagainkat. Ezek esetében is az elérhetőség volt az egyik legfontosabb szempont. Akár iOS alól is elérhető bármely anyagunk, teljes egészében. A gogogo.hu gogogomagazin címen az összes közösségi portálon jelen van. Ezeken az anyagok, mint friss bejegyzések szintén megjelennek. A legfrissebb információkat folyamatosan vesszük át partnereinktől: hírügynökségektől és hírportáloktól, közösségi közlekedési vállalatoktól és szervezetektől, a közlekedési eszközöket és berendezéseket gyártó cégektől.

www.gogogo.hu


Amennyiben bármilyen kérdése van médiaajánlatunkkal kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeken talál meg bennünket:

 

Farkas Attila

Telefon:+3620/9511-400

E-mail: farkasattilapromo(at)gmail.com


 

 

 

 

Fel