2022.07.03.

Az ételpazarlás problémája a mai világban, mit tehetünk ellene?

Biztos sokak számára ismerős lehet, hogy nap mint nap mennyi feleslegessé vált, megmaradt ételt dobunk ki. Vegyük például a szállodákban, éttermekben szokásos svédasztalos étkezéseket, amikor sokkal több étellel készülnek, mint amennyi valójában elfog fogyni. A legnagyobb probléma itt az, hogy az éttermek a rengeteg megmaradt ételt nem adhatják csak úgy […]
2022.05.14.

Mexikó elképesztő színei – Beszélgetés Cobino Istvánnal

A maja kultúra, a sajátos koponyás-csontvázas ábrázolás eredete, szállás a dzsungelben, és szokatlan ételek, koktélok, zene – Mexikó elképesztő színeit mutatja meg ebben a beszélgetésben Cobino István, aki leggyakrabban Olaszországról mesél a Könyvben utazomban, de az is igazán érdekes, mit próbál ki, amikor csak úgy nyaral… Fotó: Cobino István, idegenvezető, […]