Ismét Máltán a Cirque du Soleil

Photographer: www.lukedyson.com

A VITORI (2019) és a FIERI (2021) sikerét követően a Cirque du Soleil Entertainment Group („Cirque du Soleil”) és a Visit Malta bővíti műsorkínálatát, és elmélyíti kapcsolatát egy vadonatúj produkcióval, amelyet kizárólag Málta számára készítettek. A Cirque du Soleil AMORA című művét Valletta történelmi városában, a Mediterrán Konferencia Központban mutatják be 2022. november 24. és december 18. között.

A Cirque du Soleil korábbi máltai előadásai több mint 50 000 nézőt vonzottak. Az AMORA kétségtelenül Valletta gazdag kulturális évszakának kihagyhatatlan randevúja lesz.

„A Cirque du Soleil fellépése minden évben egy közkedvelt és sokak által várt esemény lett Málta kulturális naptárában. A jellegzetes stílusú, akrobatikáról híres társaság előadásait mindenki nagy örömmel tekinti meg. A művészek magas színvonalú és látványos előadása hosszú ideig emlékezetes marad.” – mondta Clayton Bartolo Málta turisztikai minisztere.

Harmadik éve a Cirque du Soleil izgalommal várja, hogy bemutathasson egy vadonatúj alkotást a helyiek és az érdeklődő turisták számára.
„Az AMORA a szerelem erejéről szól. A színes karakterekkel és magas színvonalú akrobatikával teli előadás szerelmeslevél Málta szépségéhez és egyben a cirkuszművészet ünnepe is. Gondosan összeválogattuk a műsort alkotó 12 akrobatikus felvonást, egyik sem volt még soha látható Máltán.” – mondta Alexia Bürger, a produkció igazgatója.

„A Máltai Idegenforgalmi Hivatal ismét nagyon várja, hogy a Cirque du Soleil az ünnepi szezonban harmadszor is visszatérjen Máltára. Egy ilyen neves nemzetközi társulattal való együttműködésünk segít abban, hogy Málta ne csak a kulturális színtéren jelenjen meg, de a családi turizmus piaci rést is erősítse, melynek népszerűsége most minden eddiginél jobban nő, mivel a turisztikai szektor folyamatosan áll talpra a COVID-19 világjárvány után. Meggyőződésem, hogy a közönség egy újabb figyelemre méltó Cirque du Soleil produkciót láthat majd.” – tette hozzá Carlo Micallef, a Máltai Idegenforgalmi Hivatal vezérigazgatója.

Jegyek az AMORA by Cirque du Soleil 75 perces előadásaira, amelyeket a Mediterrán Konferencia Központban (Valletta) mutatnak be 2022. november 24. és december 18. között, a www.cirquedusoleil.com/amora/ oldalon már 25 euró/fő áron is kaphatók.

Máltai Idegenforgalmi Hivatal | VisitMalta Hungary

Fotó: www.lukedyson.com