Nemzeti Fenntartható Fejlődési Bizottság

2014.04.30.

Önkéntesség

Több tízezer önkéntes dolgozott a gátakon Magyarország legnagyobb árvize idején. Éjt nappallá téve pakolták a homokzsákokat, építették az ideiglenes gátakat a Dunán.
2014.03.26.

Javítsuk vagy cseréljük?

A XXI. század emberét anyagi javai határozzák meg. Az a fontos milyen autóval jár, hova megy nyaralni.Társadalmi megítélése nem attól függ, hogyan végzi a munkáját, mennyire művelt és olvasott.
2014.03.18.

Brazil diákok Magyarországon

A Magyar Rektori Konferencia szervezésében a magyar felsőoktatási intézmények a közép-európai térségből elsőként csatlakoztak a brazil állam nagyszabású ösztöndíj-programjához.
2014.03.18.

Füstmentesen

Rossz szokás vagy függőség a dohányzás? Konkrét választ nehéz találni. Dohányzunk a stressz miatt, naponta többször is rágyújtunk megszokásból vagy csupán az élvezetért.Egy biztos a dohányzás káros.
2014.03.18.

Álláskeresők

Igazán szerencsésnek mondhatja magát az a munkavállaló, aki élete során egyáltalán nem találkozik az álláskeresés problémájával.
2014.03.18.

Gyümölcsszüret – gasztro és borkultúra

 A magyar gyümölcs éretten szüretelve és frissen fogyasztva tízszer annyi vitamint tartalmaz, mint a tíz napot utazó importgyümölcs.
2014.03.18.

Kultúrális örökségünk

Kulturális örökségünk nagyon sok formában jelen lehet életünkben. Sétálhatunk az Andrássy úton vagy Hollókőn, részt vehetünk húsvéti locsolkodásban, de tanulhatunk egy-egy új népdalt.