Könyvben utazom

Utolsó reggeli Párizsban – Náray Tamás

Hogyan lehet az haute cuisine-t és az haute couture-t egy könyvben említeni? Franciás könnyedséggel. Míg a sikkes nyári almás pite, az elegáns csokoládékrémes királyi Charlotte vagy a stílusos gesztenye- és vaníliakrémes Bourbontorta receptjét olvasgatjuk, és az ínycsiklandó fotókban gyönyörködünk, Náray Tamás egyik regényének részleteiből is ízelítőt kapunk, így abból is, milyen a világhírű francia divat világa… Hogy miként jött létre ez a szokatlan és csodaszép receptkönyv, arról is beszélgetünk.

 

 

 

 

 

 

A Könyvben utazom olvasni és utazni szeretők műsora hosszabb és rövidebb változatban a Trend Fm-en és itt a weben. Rádiós könyvajánló és beszélgetős magazin könyvről, és a könyv valódi helyszínéről. Oláh Andrea 25 éve rádiós újságíró, a Könyvklub, a Go! Magazin, és az Édes Hazám című rádióműsorok kitalálója, készítője. Hajdan a Magyar Rádió Magyarországról jövök című műsorának riportere, műsorvezetője, és sok más egyéb…

 

Fel