Kelet-Stájerországban!

Varázslatos szinekkel, virágok és fűszerek illatával, ínycsiklandó régiós specialitásokkal csábít a határközeli kelet-stájer régió! A különleges kertek, a kastélyok, a panorámás alpesi hegyek, a termálfürdők, a sportos és a családi programlehetőségek sokasága színvonalas üdülési lehetőségeket kínálnak. Szállodáink, családi panzióink és apartmanjaink kedvező ajánlatai között mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Piknik és gálavacsora – itt minden kívánsága valóra válhat! A régió kiváló konyhája és számtalan házi készítésű terméke, a sajtoktól – a legfinomabb almapárlatig igazi ínyenc élményeket kínálnak. Szakácsmestereink és egyedi kisgazdaságaink nagy szakértelemmel és sok-sok odaadással dolgozzák fel kertjeink kincseit. Az alpesi legelők nemes ALMO-ökörhúsát, a gyümölcsös- és füvészkertek, valamint négy kulináris élményrégiónk specialitásait tálaljuk fel vendégeinknek!

Különleges kertek, illatos alpesi rétek, virágzó falvak, romantikus kastélykertek, hangulatos falusi ünnepek és szines vásárok csalogatnak Ausztria kertjébe.

Üdüljön színpompás kertünkben és élvezze a vidék romantikáját, a természet szépségét.

Genusswandern (c) Oststeiermark Tourismus, Bernhard Bergmann

forrás: www.oststeiermark.com/hu

Szerkesztő-riporter: Oláh Andrea
Felvételvezető: Varga Andrea
Operatőr: Farkas Attila