L2 RÓMA modell + Goldtimer repülőnap (AEROsport 2020.05.)

Májusi adásunkban az oldtimer gépek szerelmeseinek kedvezünk. Az már hagyomány, hogy a Goldtimer alapítvány budaörsi rendezvényével kezdődik a hazai repülőnapok sora. Idén sajnos csak az előző évekre tudunk visszaemlékezni.   Ezután az L2 RÓMA modelljét mutatjuk be.

Már hosszú évek óta a Goldtimer alapítvány budaörsi repülőtéren megrendezett nyílt napjával indul a magyarországi repülőnap szezon. Sajnos idén még egy ideig, csak online airshow-kat láthatnak a repülés szerelmesei. 

2019-ben már hatodik alkalommal rendezte meg a Sokoró R/C Modell KSE a rendkívül látványos JET Modell Találkozót. A Győr-Sokoró melletti modell reptéren nyugat-európai színvonalú körülmények várták a nézőket és a résztvevőket. Az elmúlt évek alatt hosszú utat járt be a baráti találkozóként indult sorozat, ami 2018-ban elnyerte a Magyar Modellező Szövetségtől az “Év Rendezvénye” címet.

Az élethű modellek között számos, teljes egészében saját készítésű gépet is láttunk. A modellek készítésének mesterei nagy megbecsülésnek örvendenek a modellezők között. Ilyen Mayer Béla, aki a L2 RÓMA  1:2 es méretarányú modelljével óriási sikert aratott.

Tartsanak velünk! www.aerosport.hu