Menetrendek

Vonattal Burgaszba és Várnába

vonattal átszállás nélkül lehet utazni Burgaszba és Várnába

 

    Budapest, 2012. június 1., péntek (MTI) – A MÁV-START 2012 nyarán is közlekedtet közvetlen vonatokat Bulgária tengerparti nyaralóhelyeire, Burgaszba június 1-jén, pénteken elindult, Várnába pedig június 2-án, szombaton közlekedik az idén először közvetlen gyorsvonat a Budapest-Keleti pályaudvarról – közölte a személyszállító vasúttársaság pénteken.

    

Az utazás során nemcsak ülő-, hanem fekvőhelyes és hálókocsis elhelyezés is választható. A vonatokra Szolnokon és Békéscsabán is fel lehet szállni.
    Budapestről Burgaszba a Nesebar nemzetközi gyorsvonat közlekedik szeptember 28-ig minden kedden és pénteken, Burgaszból pedig szeptember 29-ig minden szerdán és szombaton indul vonat Budapestre.
    A Románián át Várnába közlekedő Albena nemzetközi gyorsvonat Budapestről szeptember 29-ig minden szombaton, Várnából pedig június 3-ától szeptember 30-ig minden vasárnap indul.

FOTO: GOGOGO.HU

 


 

MTI 2012. június 1., péntek 16:23

A MÁV-START a társvasutakkal közösen 2012-ben is közlekedtet közvetlen kocsikat és vonatokat Délkelet-Európa tengerparti nyaralóhelyeire. Kedvezményes menettérti jegyeinknek, valamint a fekvőhelyes- és hálókocsiknak köszönhetően Ön akár már Budapesten is megkezdheti a nyaralást. Felesleges repülőtéri várakozások és rossz minőségű utak helyett a vetett ágy kényelmével várjuk, hogy másnap reggel a tengerparti nagyvárosok szívében ébredhessen.
Menettérti jegyek

Valamennyi tengerparti célállomásra kedvezményes menettérti jegyeket kínálunk, melyekre célállomástól függően akár 65 % kedvezményt is biztosítunk – gyermekek pedig még ennek az árnak is csak a felét fizetik. Bulgáriába a csoportosan utazók CityStar menetjegyeket is válthatnak, amelyekkel párok, baráti társaságok és családok is kedvezőbb áron utazhatnak, mintha egyenként váltanák meg menetjegyeiket. A City Star kedvezményekről az egyes országokra vonatkozó részletes ajánlatoknál tudhat meg többet.
Fekvőhelyes- és hálókocsik

A fekvőhelyes kocsi kevés pénzért kínál kellemes alvási lehetőséget. A nappal normál ülőkocsiként közlekedő járművek fülkéiben éjszakára a foglalási kategóriának megfelelően hat vagy négy fekvőhely kerül kialakításra, amelyre ágyneműt is biztosítunk.

Aki az utazás során is szeretné a saját szoba intimitását átélni, azoknak a hálókocsikat ajánljuk, melyekben foglalástól függően egy, kettő, vagy három személy alhat, mosdóval ellátott, a folyosó felől teljesen zárt fülkékben. Az egyágyas fülkéket foglaló utasoknak 1. osztályú menetjegy váltása kötelező.

Mindkét kocsikategóriában a kocsik saját kísérője gondoskodik az utasok kényelméről és biztonságáról, s az éjszakai jegyvizsgálatok kellemetlenségétől is megkíméli őket a menetjegyek összegyűjtésével. Emellett az út egész folyamán vásárolhatók nála italok, és egyszerűbb ételek is. Valamennyi fülke zárható belülről oly módon, hogy azt kívülről még a kísérő sem tudja kinyitni.

Vonataink és célállomásaink

Budapest – Várna

Június 2. és szeptember 29. között minden szombaton, ülő-, fekvőhelyes- és hálókocsival

CityStar menettérti jegyek 113 €-tól

 Budapest – Burgas

Június 1. és szeptember 28. között minden kedden és pénteken, ülő-, fekvőhelyes- és hálókocsival

CityStar menettérti jegyek 113 €-tól

A megadott árak a MÁV-START Zrt. által meghatározott árfolyamon forintban, vagy – bármely nemzetközi pénztárunkban, illetve összes nemzetközi járatunkon – euróban is fizethetők. Ha nemzetközi utazásához több információt szeretne kapni, kérjük, hívja a MÁVDIREKT-et a 06 (40) 49 49 49-es számon, vagy keresse föl nemzetközi jegykiadó helyeinket.

A nemzetközi jegyek vásárlásakor alkalmazott árfolyam:

2012. május 7-től: 1 Euró= 290 Ft

2012. május 21-től: 1 Euró = 295 Ft

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

© 2016 gogogo.hu © Minden jog fenntartva.

Fel