Médiaajánlat

GOGOGO.HU MAGAZIN

Sok mindenben különbözünk egymástól, de egy valamiben biztosan hasonlóak vagyunk: mindannyian közlekedünk. Ki busszal, ki repülővel, hajón, vonaton, villamoson, trolin vagy HÉV-vel, a legtöbben pedig beülünk az autónkba. Aki útnak indul, azt sok minden érdekli, függetlenül attól, hogy a Kanári-szigetekre megy nyaralni vagy csak a hétvégi bevásárlást intézi. Érdekli az utazás célállomása, a menetrend és a csatlakozások, a forgalom, az utazással kapcsolatos költségek és biztosítások, az akciók és egyéb kedvezmények, az üzemenyag, a közlekedési eszközök és a sok-sok kapcsolódó szolgáltatás, amely az utazáshoz, a közlekedéshez kötődik.

A gogogo.hu éppen ebből az univerzális igényből indul ki: a teljesen egyedi felépítésű, utazással, közlekedéssel kapcsolatos tematikus gyűjtőportál célja, hogy ha valaki – akár csak gondolatban is – kilép az otthonából, ezen az oldalon megtaláljon minden információt, amire szüksége van: legyen az menetrend, időjárás vagy egy konzol szimulátor játék. Mivel mindenki utazik, a portál célközönsége 12-65 éves kor között gyakorlatilag minden ember, aki internetet használ.

Az oldal egyszerre online televízió csatorna, internetes rádió és magazin, valamint információs portál. Védjegye a minőség, az átláthatóság és az érdekesség. Az oldal felépítése jól áttekinthető, letisztult: bárki, aki böngészni kezd rajta, egyből „otthon” érzi magát. A gogogo.hu célja, hogy a minőségi utazásokat preferáló, a közlekedést bármilyen szempontból kereső emberek szinte mindent megtaláljanak az oldalon. A gyűjtőportálon a nagyrészt saját készítésűek mellett, érdekes és minőségi átvett anyagokat találunk. A témák “átjárhatósága” miatt sok esetben különböző érdeklődésű körű ember találhatja meg ugyanazt az anyagot. A portál technikai felépítését úgy alakítottuk ki, hogy a saját szerver mellett a youtube, valamint a Vimeo.com videó tárhelyét használja. Ennek legfőbb előnye, hogy a megjelenő videók minden esetben BÁRMILYEN operációs rendszerrel rendelkező eszközzel megtekinthetők. Ennek kapcsán külön hangsúlyt fektettünk a mobil platformokra. A rádiós anyagainkat saját szerveren helyeztük el ugyanúgy, mint a képanyagainkat. Ezek esetében is az elérhetőség volt az egyik legfontosabb szempont. Akár iOS alól is elérhető bármely anyagunk, teljes egészében.  A gogogo.hu gogogomagazin címen az összes közösségi portálon jelen van. Ezeken az anyagok, mint friss bejegyzések szintén megjelennek. A legfrissebb információkat folyamatosan vesszük át partnereinktől: hírügynökségektől és hírportáloktól, közösségi közlekedési vállalatoktól és szervezetektől, a közlekedési eszközöket és berendezéseket gyártó cégektől.

www.gogogo.hu


Amennyiben bármilyen kérdése van, az alábbi elérhetőségeken talál meg bennünket:

 

Farkas Attila

Telefon:+3620/9511-400

E-mail:  farkasattilapromo@gmail.com


 

Mikula Andrea

Telefon:+3670/331-6514

E-mail: mikulaandi@producom.hu

 

Médiaajánlatunk hamarosan elérhetővé válik.

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

© 2016 gogogo.hu © Minden jog fenntartva.

Fel