Multimédia

Jégkorszak a föld körül

A Húsvét-szigetek szobrai, a Tower és a Sydney operaház mellett a klipben feltűnik a Hősök tere, a Lánchíd és a Szépművészeti Múzeum is.

Az egész világ együtt táncol. A táncmester pedig Sid, a Jégkorszak ősi hőse, aki az elmúlt évtizedben a világ egyik legismertebb és legkedveltebb mozisztárja lett.

A Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens című 3D-s animációs komédia kedvéért pedig még több embert szeretne megmozgatni, mint eddig bármikor.

Az egész világ együtt táncol. A táncmester pedig Sid, a Jégkorszak ősi hőse, aki az elmúlt évtizedben a világ egyik legismertebb és legkedveltebb mozisztárja lett. A Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens című 3D-s animációs komédia kedvéért pedig még több embert szeretne megmozgatni, mint eddig bármikor. A film alkotói ezért találtak ki egy táncot, és ezért készítettek hozzá videóklipet: a klip pedig legalább olyan egyedülállóra sikeredett, mint az eddigi a Jégkorszak-filmek. Négy kontinens 16 országának Jégkorszak-rajongói perdülnek táncra benne Siddel és barátaival: Mannyval, Diegóval meg az őscsorda többi tagjával. A Húsvét-szigetek szobrai, a Tower és a Sydney operaház azonban kevés volna háttérnek: a klipben feltűnik a Hősök tere, a Lánchíd és a Szépművészeti Múzeum is. A londoni szín után, Mumbai előtt Geszti Péter, Sid magyar hangja járja a Trefort néhány diákjával együtt, és a magyar rajongók a Duna-parton is jól ropják: Sid megkerülte és megforgatja a világot: a Jégkorszak 4. kedvéért Mexikóvárostól Londonig, Szöultól Rómáig nagyon sokféle ember táncol együtt.

 

Fel