Hajó (vízen)

J/24 World Championship 2018

Elképesztően jó eredmények születtek a magyaroknak a gardai J-24 VB első napján

Egy sporttörténeti pillanat a magyar J-24-es vitorlázás életében:

A képen a J.Bond 037 csapata (Tomai Balázs, Nagy Gábor, Sarina Róbert, Glódi Balázs és Munka Márton) vitorlázik a 2018-as J-24-es Világbajnokság nyitófutamának második kreuz szakaszában a tiszta futamgyőzelem felé. A közel 90 hajós mezőny az elmúlt évek egyik legerősebbike.

Ezen felül is elképesztően jó eredmények születtek a magyaroknak a gardai J-24 VB első napján! Részletesen: http://www.j24worlds2018.it/results/

Az első futam igazán parádésan indult a magyaroknak, Tomai Balázsék az első, Rauchék a hatodik, míg Scholtz Imiék a nyolcadik helyen futottak be. A második futamban a JBond győzelme csak néhány centin múlott, mert a 2017-es, hazai rendezésű nyílt Eb győztes Keith Whittemore-nak sikerült jobban a finish. Végül az első versenynap után Tomai Balázsék a JBonddal, remek teljesítménnyel, egy első, egy második és egy 13. hellyel a 2. helyen állnak, Miklós Rauschenberger-ék az Elnino-val a 9. helyen és harmadik legjobb magyarként Erik Hercsel a DJango-val az 51. helyen várják a holnapi folytatást a 89 fős mezőnyben. Fantasztikus helyen, a Garda tavon zajlik a VB, az első versenynapon három futamot rendezett az amerikai PRO a 14-19 csomós déi szélben, aki eddig kifogástalanul végzi a dolgát. A világ legnépesebb hajóosztályában valóban a legjobbak vannak itt, és ebben a mezőnyben jó érzés látni, hogy több magyar egység is az élmezőnyben vitorlázik!

Forrás: www.facebook.com/hunj24class

 

 

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

© 2016 gogogo.hu © Minden jog fenntartva.

Fel