Könyvajánló

Bali az istenek szigete

Áldozati dísz a motorháztetőn, szertartás utáni engesztelő ajándék a helyi démonoknak. Balin együtt élnek az ősi vallási szokások a modern „nyugati” világgal

Bali az istenek szigete –  Kakasvér és virágszirom

 „Itt egy könyv annak, akit vonzanak az idegen földek titkai, akik kíváncsiak az ezerarcú világ egy számukra ismeretlen változatára.  Sebestény Anikó egy esztendőt töltött Bali szigetén , s nem az átlagutazó felszínes figyelmével fordult témájához, hanem az első pillanattól kezdve a mélyebb összefüggéseket kereste, s úgy érzem sikerült megragadnia az ottani táj és az ottani ember lelkét…. Empátiája és szeretete otthonossá teszi az olvasót az európai ember számára vadidegen világban, s elgondolkodtat a természettel való mély kapcsolat éltető erejéről s az egymást segítő közösségben élő ember igazságáról…”  Még 2004-ben   Lázár Ervin írt ajánlót a Kakasvér és virágszirom című könyvhöz. Sebestyén Anikó 10 esztendeje kezdte el ezt a gyönyörű könyvet , elkészült végre, kézbe fogható, és különleges. Erről beszélgetünk:

Go percek Bali

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

© 2016 gogogo.hu © Minden jog fenntartva.

Fel