Katasztrófavédelem

Árokba borult egy kamion

Árokba borult egy lengyel kamion hétfő reggel az M3-as autópálya 43-as kilométerénél, Budapest irányában

Árokba borult egy kamion az M3-as autópályán – FRISSÍTETT (új: részletek)

Budapest, 2012. május 14., hétfő (MTI) – Árokba borult egy lengyel kamion hétfő reggel az M3-as autópálya 43-as kilométerénél, Budapest irányában. A jármű akkumulátorokat szállított; a katasztrófavédelem tíz négyzetméteren végez mentesítést – közölte a Pest megyei rendőrség és a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Loch Erika megyei katasztrófavédelmi szóvivő tájékoztatása szerint egy lengyel rendszámú nyerges vontató akkumulátorszállítmánya sérült meg a balesetben, a rongálódás a rakomány ötödét érintette. A gödöllői tűzoltók, a Katasztrófavédelmi Mobil Labor és a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat Pest megyei csoportja mintegy tíz négyzetméteren végez mentesítést. A szabadba nem került ki veszélyes anyag – tette hozzá a szóvivő.     Vattayné Székely Noémi, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-nek korábban elmondta: egy akkumulátorokat szállító kamion borult árokba hétfő reggel az M3-as autópálya 43-as kilométerénél, Budapest irányában; a műszaki mentés idejére a fél útpályát lezárták.

hda \ bpg

MTI 2012. május 14., hétfő 10:59

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

© 2016 gogogo.hu © Minden jog fenntartva.

Fel