Aerosport

AEROsport (2018. 04.)

TARTALOM: Bemutatkozik a Nemzeti Versenysport Szövetség, valamint az antik repülőmodell Európa-bajnokságra készül a magyar csapat.

2017-ben jött létre a  Nemzeti Versenysport Szövetség, amely  korábban a Magyar Olimpiai Bizottságon belül a nem olimpiai sportok tagozataként működött. Tagja többek között  a Magyar Repülő Szövetség. A Nemzeti Versenysport Szövetség főtitkárától azt is megtudjuk, hogy Magyarország pályázik a 2025-ös világjátékok rendezési jogáért.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tóth Ferencet nem kell bemutatni a repülés szerelmeseinek. A többszörös világ és európa bajnok pilóta sporttörténelmet írt Wroclawban. A magyar vitorlázó műrepülő nyerte a sportág első Világjátékokon megrendezett versenyét, amely elmondása szerint élete egyik legkeményebb megmérettetése volt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az előzetes nevezések alapján 14 ország 121 versenyzője 13 kategóriában 388 modellel küzd majd az Antik Modellek XVI. Európa Bajnokságán az érmekért 2018. június 24-29 között a jakabszállási repülőtéren.  Már hagyomány, hogy ilyenkor az összetett bajnoki címet is meg lehet szerezni, és hivatalos csapatversenyt is hirdetnek Magyarországon. A magyar csapat a téli –modell építési –szezon után a repülőtereken folytatja  a felkészülést az új modellek beállításaival és a verseny feladatok gyakorlásával.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.facebook.com/aerosport.hu ; aerosport.hu

A Nemzeti Versenysport Szövetség nagy erőkkel készül a birminghami világjátékokra, ahol több kategóriában is komoly…

Közzétette: aerosport.hu – 2018. május 7.

 

 

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

© 2016 gogogo.hu © Minden jog fenntartva.

Fel