Óra

A formatervezés új dimenziója

Az új Astron GPS Solar 8X22 kaliber

2012-es bejelentése óta az Astron kollekció a technológiai innováció jelképévé vált, alacsony energiafelhasználású modelljeinek köszönhetően pedig bebizonyította, hogy méltó arra a sikerre, amit a gyakorlatias megvalósítás, a hasznos funkciók és a kifinomult design hozott el számára. Az új 8X22-es kaliber tovább növeli az elvárásokat a korábbiaknál is vékonyabb tok kialakítással és a tisztán leolvasható számlappal, amely lehetővé teszi a világutazók számára, hogy egy pillanat alatt láthassák a helyi időt bárhol a világon.

A 8X22-es kaliber egy figyelemreméltó előrelépés a Seiko GPS Solar technológiájában. A tok vékonyabb, mint más GPS Solar órák*, vagy akár az eddig megjelent Astron modellek (mindössze 12,4mm, szemben a 8x széria korábbi 13,3mm-es óráihoz képest). Ennek eredményeként az antenna is elkerülhetetlenül kisebb méretű lett, a Seiko mérnökei azonban sikeresen növelték a jelek feldolgozásának teljesítményét, így az érzékenység változatlan maradt, ugyanolyan egyszerűvé téve a kapcsolódást, mint eddig bármikor. Egyetlen gombnyomással az új Astron beállítja a helyi időzóna szerinti pontos időt bárhol a világon*, 100.000 évenként egyetlen másodperc eltéréssel, kizárólag a fény erejét használva. Az óra számlapja letisztult, minden indikátor egyetlen segédszámlapon kapott helyet, ezzel nyugodt, kifinomult eleganciát teremtve a viselő számára. Az Astron GPS Solar World-Time a leglényegesebbet kínálja és semmi mást. Ezzel válik a kevesebb valóban többé.

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

© 2016 gogogo.hu © Minden jog fenntartva.

Fel